Thema avonden voor mannen
Op deze avonden werken we rondom thema’s die mannen bezighouden zoals; werk, relaties, seksualiteit, vaderschap, vriendschap. Het doel is herkenning en erkenning; mannen wisselen ervaringen uit en ervaren verbinding met elkaar.

Rouwen tussen mannen en vrouwen
Een workshop die bedoeld is voor mensen die met mensen werken. In deze workshop leer je de verschillen kennen in de manier waarop mannen en vrouwen rouwen, en leer je hoe ze hierin van elkaar kunnen leren en elkaar aan kunnen vullen.
Deze workshop geef ik samen met mijn partner Sabine Noten, zij is medebezieler en hoofdopleider van Opleidingen Land van Rouw en is als rouwtherapeut werkzaam in haar praktijk Stapeltjesverdriet.

praat- of luisterstokTeambegeleiding
Verlies binnen een team kan veel vragen oproepen en een team uit balans brengen.
Welke plek heeft het verlies en hoe gaat elk teamlid met dit verlies om?
Binnen het team kan er verwarring ontstaan over de nieuwe situatie, bovendien roept verlies, onbewust, het eigen verlies wakker. Het is zinvol om hier bij stil te staan en woorden te geven aan wat speelt. Doel is om samen het werk weer op te kunnen pakken.
Zo nodig verzorg ik deze teambegeleiding samen met mijn partner Sabine Noten.

Praat- of luisterstok
De combinatie van natuur en begeleiding komt ook tot uiting in het maken en gebruiken van de praat- of luisterstok. Het gebruik van deze stok heeft zijn oorsprong bij de indianen van Noord Amerika. Regelmatig organiseer ik workshops waarin je zelf een praatstok kan maken. In deze workshop wordt aandacht besteed aan de oorsprong en het gebruik van de stok en de eigenschappen van de verschillende houtsoorten. Het is een workshop waarin je zelf aan de slag gaat.
Voor data zie nieuwspagina!

 

Bestellen
Je kunt een praat- of  luisterstok bij mij bestellen. Ik kan een stok voor jou maken die voldoet aan jouw wensen. Denk daarbij aan houtsoort, formaat, afwerking en decoratie.

Kosten van de workshops op aanvraag.

Klik hieronder voor een korte workshop impressie:

Reacties zijn gesloten.